17.4.2016. 11:31
0
Pogledajte kako je Steph Curry sinoć zaradio povredu članka
Steph Curry je sjajno otvorio utakmicu njegovog Golden Statea protiv Houstona u prvoj rundi Play Offa Zapada.

Piše: Haris Ahbabović

Curry je za svega 19 minuta na parketu ubacio 24 koša, ali je onda povrijedio članak, pa je napustio igru. Steve Kerr nije želio ništa rizikovati i do kraja utakmice je glavnog kandidata za MVP nagradu ostavio na klupi.

Warriorsi su na kraju lako pobijedili Rocketse, a ovaj meč je obilježio i nervozni Patrick Beverley koji se sukobio sa Curryjem i udario ga u lice. Košarkaš Houstona je na kraju zaradio tehničku grešku.

Vidjet ćemo kakva je povreda u pitanju kod Stephena Curryja, ali prema posljednjim informacijama bit će spreman za utakmicu broj dva.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.