30.4.2016. 16:08
0
Stravična povreda košarkaša LA Clippersa, Austina Riversa
Šesti meč između Portlanda i LA Clippersa ostat će upamćen po neviđenom gestu košarkaša Clippersa i sina trenera Clippersa, Austina Riversa.

Piše: Haris Ahbabović

Portland je savladao Clipperse rezultatom 106:103 i ukupnim rezultatom 4:2 u seriji izborio plasman u narednu rundu NBA Play Offa, međutim, apsolutni heroj meča je košarkaš poraženog tima, Austin Rivers.

On je tokom utakmice dobio snažan udarac laktom u lice. Istog momenta njegovo lice bilo prekriveno krvlju. Doktori su odmah istrčali na teren kako bi mu ukazali pomoć. Zaradio je ogromnu posjekotinu, čak 11 šavova ispod oka i jeziv podliv. Međutim, to nije spriječilo hrabrog Riversa da se vrati na parketi i pomogne saigračima.

Postigao je 21 poen, ali je to bilo nedovoljno za sedmu utakmicu. Inače, Austin je sin trenera LA Clippersa, Doca Riversa.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.