4.5.2016. 15:01
2
"Pobit ću sve, ako nas FIBA suspenduje sa Olimpijskih igara"
Milica Dabović, kapiten ženske košarkaške selekcije Srbije, tvrdi da je njena reprezentacija krvavo zaradila nastup na Olimpijadi u Rio de Janeiru.

Piše: Haris Ahbabović

"Presretne smo što idemo na Olimpijske igre, kao i uvijek, ostavit ćemo ruke, srce, noge, zube i nos na parketu. Borit ćemo se do krajnjih granica, pa ko zna, možda i Amerika padne - kaže za Kurir Milica Dabović.

"Pobit ću sve ako nas FIBA suspenduje. Uopšte nisam razmišljala o tome da postoji šansa da ne odemo na Olimpijske igre. Van svake je pameti da ne zaigramo poslije toliko godina rada, a sve smo izborile krvavim radom. Ni u jednom trenutku neću ni da pomislim da nećemo ići u Rio", rekla je Milica.

Podsjećanja radi, još uvijek postoji mogućnost da FIBA, pored brojnih saveza, suspenduje i KS Srbije.

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.