25.5.2016. 8:04
0
Nevjerovatni Westbrook vodio Oklahomu do nove pobjede, Golden State pred ispadanjem
Oklahoma City Thunder je poveo sa 3:1 u finalnoj seriji Zapada protiv aktuelnih NBA prvaka, Golden State Warriorsa.

Piše: Haris Ahbabović

Iako su mnogi predviđali da će se Warriorsi lako plasirati u novo NBA finale, očito sada imaju ogromnih problema, pa se nalaze pred ispadanjem iz Play Offa.

Thunder je slavio u utakmici broj četiri rezultatom 118:94. Najbolji kod domaćeg tima su bili Westbrook sa 36 poena, 11 skokova i 11 asistencija, dok je Durant ubacio deset poena manje.

Thompson je također ubacio 26 poena kod Warriorsa, ali svoju noć nije imao Curry koji je postigao svega 19 koševa uz šut iz igre 6/20. 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.