18.9.2017. 8:10
2
Bogdanović u suzama nakon izgubljenog finala: Krivo mi je što sam izgubio snagu
Srbija je sinoć u finali Eurobasketa izgubila od reprezentacije Slovenije, što mnogi smatraju jako dobrim rezultatom, s obzirom na to da su na ovo takmičenje došli bez nekoliko glavnih igrača, te je malo ko očekivao da će se naći u finalu.
Najbolji igrač Srbije Bogdan Bogdanović je očekivao da će osvojiti zlato, te nakon poraza nije mogao sakriti emocije.

''Ponosni smo. Prvo da zahvalim navijačima što su došli da nas bodre i da budu uz nas tokom ovih svih utakmica i posebno u finalu. Čestitao bih Slovecima na izvanrednom turniru, stvarno su odigrali muški ovo finale. I čestitato bih mojim saigračima, mislim da je ovo izuzetan uspjeh za nas i veliko iskustvo uz sve probleme koje smo imali. Dali smo svoj maksimum, ovo je to trenutno i sigurno ćemo doći u bolju poziciju jednog dana za zlato'', kazao je Bogdanović novinarima.

A na konstataciju novinara da mu je ovaj poraz zaista teško pao, Bogdanović nije mogao sakriti suze.

''Nije mi krivo što sam promašio to, već što sam izgubio snagu. Nema veze. Teško je, ali izdržat ćemo'', rekao je on u suzama.  

(Amila Alijagić)
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.