4.10.2017. 12:07
0
Neće se više igrati All Star meč između Istoka i Zapada, nego će dvojica kapitena sastavljati ekipe
Udruženje profesionalnih košarkaša i NBA lige objavili su nove reforme All-star uakmice, u kojoj više neće igrati meč Zapada i Istoka.

Kako navode američki mediji, prvi put u historiji na All-staru dva kapitena će sastavljati tim za grupe košarkaša koji su dobili najviše glasova, nevezano iz koje konferencije dolaze, prenosi B92.

Pravo da biraju saigrače imaće igrači koji dobiju najviše glasova u Istočnoj i Zapadnoj konferenciji.

Oni će potom sastavljati timove od igrača koji će i dalje biti birani putem glasova navijača (50 posto), igrača (25 posto) i medija (25 posto).

Ovakav format počeće da važi od 2018. godine, a ovogodišnji "All Star" vikend bit će održan u "Staples  Centru" u Los Angelesu, koji će biti održan od 15. do 18. februara 2018. godine.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.