5.1.2019. 9:50
0
Još jedna dobra partija Jusufa Nurkića, Blazersi poraženi od Thundera
Portland Trail Blazersi su poraženi od ekipe Oklahoma City Thundera uz još jedan veoma dobar nastup našeg Jusufa Nurkića.

Blazersi su parirali Thunderu do treće četvrtine koju su gosti dobili rezultatom 25:36, te su stigli do ključne prednosti.

Reprezentativac BiH Jusuf Nurkić je za 30 minuta provedenih na parketu postigao 22 poena, imao osam skokova i jednu asistenciju.

Paul George je bio najbolji u gostujućoj ekipi s 37 poena i osam skokova, a odmah do njega bio je Russell Westbrook s 31 poenom, devet skokova i sedam asistencija.

Kod Blazersa se pored Nurkića istakao Damian Lillard s 23 poena i osam asistencija.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.