21.4.2020. 13:14
0
Evo šta naš legendarni Nenad Marković ''zamjera'' Džananu Musi
Nenad Marković je u Facebook liveu kod Sabahudina Topalbećirevića govorio o našem NBA košarkašu Džananu Musi koji nastupa za Brooklyn.

Legenda sarajevske i bosanskohercegovačke košarke je Musi ''zamjerila'' što je prerano otišao u NBA, ali vjeruje da će on to prevazići. "Džanan je veliki talenat, mislim da je pred njim velika karijera. Ljetos smo se sreli u Sarajevu, moje mišljenje je da je trebao odigrati godinu, dvije u Evropi u vrhunskom klubu, pa onda da ode u NBA da bi igrao tamo, a ne da se razvija u Razvojnoj ligi. Ja ne vjerujem da se igrač može tamo u Razvojnoj ligi razviti više nego ovdje u Euroligi ili Eurocupu. Vjerujem da će to prevazići i da će me demantovati i postati dobar NBA igrač, rekao je Marković.

Podsjetimo, Musa je trenutno košarkaš Brooklyn Netsa, a u NBA ligu je otišao poslije nekoliko sezona provedenih u zagrebačkoj Cedeviti, prenosi Sport1.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.