6.5.2021. 20:37
0
Studentski centar izborio ABA ligu, Sparsi protiv Splita u razigravanju
Košarkaši Sparsa pobijedili su Studentski centra 72:71 u drugoj utakmici finala ABA 2 lige, ali im to nije bilo dovoljno za plasman u prvi razred regionalne košarkaške lige s obzirom da je crnogorska momčad u prvom susretu prije dva dana slavila s deset poena razlike (99:89).

Amar Gegić bio je najučinkovitiji u redovima Sarajlija s 19 poena, dok je kod Studentskog centra najraspoloženiji bio Fletcher Magee sa 16 poena.

Studentski centar u svojoj prvoj sezoni u ABA 2 ligi tako je došao do naslova prvaka i plasmana u ABA ligu, dok će Spars imate još jednu priliku protiv Splita, pretposljednje momčadi ABA lige.

Razigravanje će biti odigrano u formatu na dvije pobjede, a prednost domaćeg terena imat će Splićani. Prva utakmica bit će odigrana na Gripama 12. svibnja, druga tri dana kasnije u Sarajevu, a eventualna treća ponovno u Splitu.

(FENA)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.