21.11.2021. 11:55
0
Jusuf Nurkić brutalno odgovorio predsjedniku Crvene zvezde: Ako vas kriminalci prozivaju onda znate da radite nešto dobro, jel' tako?
Jusuf Nurkić, košarkaški reprezentativac Bosne i Herecgovine, igra sjajnu sezonu u dresu Portlanda.

Sinoć je protiv Philadelphia 76ers ostvario double-double učinak (11 poena i 11 skokova).

Nurkić je našao vremena i za medijske nastupe, a gostovao je u novoj epizodi emisije Sporlight.

Bh. centar je govorio o svojoj karijeri, aktuelnim sportskim, ali i političkim temama, kao i o potencijalnom igranju za Crvenu zvezdu ili Partizan.

U jednoj od prethodnih epizoda gost je bio predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, koji je jasno stavio do znanja da Jusuf Nurkić, zbog "neprimjerenih" izjava koje je davao ranije, ne bi mogao da igra u Zvezdi, ma koliko bio potreban igrač na toj poziciji.

Centar Portlanda je imao priliku da odgovori.

- Ako vas kriminalci prozivaju, onda znate da radite nešto dobro, je l' tako? Za dotičnog nemam baš puno riječi. Za mene postoji samo jedan klub u Beogradu, a to je Partizan, tako da svakako ja ne bih mogao da igram za Zvezdu, htio on to ili ne - rekao je Nurkić u razgovoru za Sporlight.

Novu epizodu emisije Sportlight i kompletan razgovor sa Burkićem možete pogledati u utorak, od 19 sati i 10 minuta, na Sport Klubu 1.



(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.