14.2.2022. 13:21
0
Marica Gajić: Nema riječi kojima bih opisala žal što nisam bila na terenu, niko nema srce kao mi
Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je historijski plasman na Svjetsko prvenstvo, a Zmajice su jučer ostvarile veliku pobjedu protiv Japana na kvalifikacionom turniru u Osaki, te se sada oglasila i Marica Gajić.

Jedna od najboljih bosanskohercegovačkih reprezentativki povrijedila se uoči prvog meča Zmajica u Osaku, tako da se Gajić dva dana prije meča protiv Kanade vratila u Francusku, a sada je poslala poruku putem Facebooka.

“Bosna i Hercegovina se prvi put u historiji plasirala na Svjetsko prvenstvo u košarci, i to na koji način? Pobjedom protiv Japana, finaliste prošlogodišnje Olimpijade. Pa malo li je?! Ne mogu da nađem prave riječi kojima bih opisala žal što nisam mogla biti na terenu s njima ovaj put… Ne mogu opisati ni težinu trenutka kada sam se morala pozdraviti sa njima i otići iz Japana”, napisala je Marica, dodavši:

“Isto tako je neopisiv osjećaj radosti gledati ih kako se bore i čine me ponosnom, kao i sve vas, vjerujem. Volim vas i niko nema srce kao mi. Čestitke cijelom timu. Idemo u Sidnej”.


(Admir O.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.