4.9.2022. 20:21
0
Nurkić: "Imamo stvarno dobru ekipu, pokazali smo da možemo igrati sa svima"
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine napravila je veliku senzaciju i u 3. kolu Eurobasketa pobijedila evropske prvake Slovence sa 97:93!


Nakon meča Nurkić, Vrabac, Halilović, Kamenjaš i Atić su zapjevali "Bosnom behar probeharao". Nurkić se zahvalio navijačima i ponovio kako možemo igrati sa svima.

- Svaka čast navijačima koji su nas došli podržati. Momci su odradili odličan posao. Iako sam ja igrao dosta slabo, igrali smo timski. Pokazali smo da ovo što se desilo prošlih sedmica nije bilo slučajno. Rekao sam da imamo dobru ekipu i da možemo igrati sa svima.

Nije mala stvar pobijediti evropskog prvaka. Imamo veliko poštovanje prema Sloveniji, Dončiću i Dragiću, ali poštovanje je jedno, a igra drugo. Rekao sam da hoću ići u Berlin. Bog zna da sam obećao. Imamo stvarno dobru ekipu, pokazali smo da možemo igrati sa svima - poručio je Nurkić, prenosi Avaz. 



(Aldina R.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.