6.9.2022. 16:33
0
Bećiragić: Umor je učinio svoje, zadovoljan sam i ponosan na igrače
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je Francusku rezultatom 81:68 u utakmici koja je više bila rovovska bitka, nego košarkaški meč. Na kraju su Francuzi slavili sa 81:68.

Nakon susreta na susret se oglasio selektor Adis Bećiragić, koji ističe da je umor glavni uzrok poraza.

“Umor nas je stigao bez ikakve sumnje. Zadovoljan sam i ponosan na igrače. Ko zna košarku i ko je igrao može da prepozna u svakom koraku podsvjesnu štednju energije. Ja sam rizikovao s manjom rotacijom jer je Francuska jaka ekipa, pa smo pokušali s manje igrača da završemo. Imali smo seriju 13:0 i došao je umor do izražaja nakon toga. Nije da ne umijemo i ne znamo, ali kada kiseonik ne stiže do mozga igrači ne reaguju. Moramo se odmoriti i sutra da pobijedimo.”, rekao je selektor Bećiragić koji se osvrnuo i na podršku navijača Litvanije

“Navijači su navijali za njih i zahvalili se na kraju”.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.