28.1.2023. 20:53
0
Predsjednik bh. entiteta zabavljao gledaoce u meču ABA lige: Dodik pokazao košarkaške vještine na pauzi utakmice Igokea - Split
Košarkaši Igokee neočekivano su poraženi od Splita u Laktašima 88:92, a predsjednik bosanskohercegovačkog entitea Republika Srpka, Milorad Dodik, obilježio je poluvrijeme ovog meča.

Dosta neizvjestan meč pripao je Splićanima, koji su ostvarili šestu pobjedu sezone i probili se na osmo mjesto sa omjerom 6-11. Košarkaši iz Laktaša su na poziciji broj 11 sa pet pobjeda i 11 poraza.

Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik ukrao je show na ovom meču, kada je na pauzi između dva poluvremena, prezentirao košarkaške vještine gledaocima u dvorani.


Što se utakmice tiče, Split je do pobjede vodio Mavra sa 24 poena i 6 asistencija. Pridružili se Nelson uz 18 ubačaja i Shorter sa 17.

Tanasković kod Igokee je imao 19, a Milosavljević 16 poena.

(A. Balićevac)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.