13.4.2024. 21:23
0
Košarkaši Bosne 'razbili' Široki Brijeg u Skenderiji
Košarkaši Bosne pobijedili su na domaćem parketu u 3. kolu Lige 6 za prvaka BiH ekipu Širokog Brijega rezultatom 85:69 te su tako stigli i do prvog trijumfa u završnici prvenstva.

Bosna je od početka meča dominirala, a prednost je rasla sve do poluvremena koje je okončano rezultatom 48:35.

Široki se probudio u trećoj četvrtini, donekle vratio neizvjesnost, ali su Studenti ponovo dodali gas u završnici i na kraju ubjedljivo savladali rivala.

Najbolji u redovima Bosne bili su Hadžifejzović s 25 i Caruthers s 20 poena, dok je Junaković kod Širokog bio najefikasniji s 19 poena.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.