9.7.2019. 15:04
0
Hibi osvježavajući napitak
Hokus pokus i dok trepneš gotov je slatki hibiskus! I zaista, ovaj osvježavajući i ukusni napitak možete konzumirati već za par minuta.
Sastojci:

600 ml vode
1 kašika smedeg šećera
1 kašika cimeta
4 vrećice čaja od hibiskusa
200 ml soka od jabuka

U vodu dodajte smeđi šećer i cimet, pa dobro izmiješajte i pustite da proključa. Skinite s vatre i ubacite vrećice čaja od hibiskusa i ostavite da stoji 5-6 minuta. 

Zatim, odstranite vrećice čaja, te dodajte sok od jabuke i sve još jednom dobro izmiješajte. Napitak možete ostaviti u frižider da se ohladi, ili ga poslužiti odmah uz krišku limuna i nekoliko kockica leda. Živjeli! Tefal, ideje bez kojih ne možete!

KuhPoh pratite i na  facebookuyoutubeutwitteru, te instagramu.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.