Osim što budu brzo gotova, jela iz woka su jedinstvena. Wokabundo je čisti užitak u tanjiru!
Sastojci:
160 g špageta
1 mrkva
1 tikvica
½ stabljike prase
2 češnja bijelog luka
100 g konzerviranih šampinjona
200 g smrznutog špinata
20 ml soja sosa
bijeli luk u prahu
kurkuma
so
Tikvicu, mrkvu i stabljiku prase izrežite na trakice, a bijeli luk na listiće. Špagete skuhajte al dente.
Tefal wok tavu dobro zagrijte, pa najprije prepržite mrkvu i tikvicu. Poslije par minuta ih izvadite na tanjir, a u wok stavite prasu i bijeli luk. I njih kratko prepržite, pa ih izvadite.
Potom, u wok stavite procijeđene šampinjone iz konzerve, kratko ih prepržite, pa dodajte smrznuti špinat. Posolite po želji, te dodajte bijeli luk u prahu i kurkumu. Pržite par minuta, pa ulijte i soja sos i krčkajte 3-4 minute, odnosno dok se špinat ne otopi.
Tada u wok vratite poprženo povrće, a potom i špagete. Sve dobro izmiješajte i poslužite toplo.
KuhPoh pratite i na facebooku, youtubeu, twitteru, te instagramu.