30.8.2019. 15:40
6
"Nisam homofob, ali zašto onda ne očekivati sutra da će prava zatražiti i pedofili i reći - ljubav je ljubav. Nikakvo nasilje ne dolazi u obzir"
Jedan od organizatora antiskupa Parade ponosa Sanin Musa govorio je za Source.ba portal.

Antiskup bit će održan u parku na Ciglanama u Sarajevu 8. septembra, a istog dana zakazana je i mirna šetnja prve bh. povorke ponosa.

Sanina smo pitali ima li informacije o tome ko će i sve prisustvovati ovom antiskupu i u kom broju, kao i koji su povodi njihovog okupljanja. 

Naglasio je da ni u kom slučaju ne pozivaju na nasilje te da se nada da će se na skupu pojaviti pripadnici svih religija i nacionalnosti.






(Lejla Trle) 




 
6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.