15.4.2020. 10:44
0
Pogledajte kako izgleda vožnja sarajevskim cestama u vrijeme pandemije i da li je kiša opet "napravila" gužve
U danima pandemije prouzrokovane koronavirusom odlučili smo se provozati ulicama Sarajeva u vrijeme "špice" i snimiti stanje u saobraćaju.

Sve veći broj automobila na ulicama Sarajeva, o čemu govori podatak da je u 31. decembra 2019. godine u Kantonu Sarajevo ukupno registrovano 155.440 automobila, učinili su da smo svjedoci svakodnevnih gužvi u saobraćaju, nedovoljnom broju parking mjesta,...

U danima pandemije prouzrokovane koronavirusom, a koja je utjecala i na smanjen obim kretanja stanovništva, odlučili smo se provozati ulicama Sarajeva u vrijeme "špice" i snimiti stanje u saobraćaju. 

Vozili smo se od Nedžarića do Skenderije, po uzorku iz 2018. godine kada su kolege našeg portala također pravile ovaj mali "eksperiment", u periodu velikih saobraćajnih gužvi, a kako je to tada izgledalo možete pogledati ovdje




Video i montaža: Izet Tahirbegović
Novinar: Lejla Trle

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.