23.11.2015. 16:08
0
Od sljedeće godine Herbal Spa i na Ilidži
Herbal Spa u Sarajevu, luksuzni spa centar uređen u azijskom stilu koji je namijenjen samo damama, otvoren je u aprilu ove godine. Sa više od 90 usluga u ponudi u kratkom vremenskom periodu postao je prepoznatljiv spa centar sa jedinstvenom ponudom.
Neke od jedinstvenih usluga koje nudi ovaj spa su: masaža vatrom, đumbir masaža, marokansko i tunižansko kupatilo, tretman za kosu sa vrućim uljem, aloe verom i đumbirom, tretmani lica sa kolagenom i zlatnim česticama itd.
 
Zadovoljni dosadašnjim interesovanjem za njihove usluge, uprava Herbal spa odlučila je proširiti svoje poslovanje, te uskoro planira otvaranje još jednog centra.

Otvaranje novog centra je planirano u martu 2016. godine, a nalazit će se na Ilidži u ulici Mustafe Pintola 31. Otvaranjem ovog centra bit će zaposleno 15 radnika sa zvanjem fizioterapeuta i kozmetičara. Vrijednost investicije je oko 380.000KM, dok je projekat radila firma AD FUNDUM.
 
Za razliku od spa centra na Pofalićima, čije usluge mogu koristiti samo dame, Herbal Spa centar na Ilidži će svoja vrata otvoriti i muškarcima.

Druga stvar koja će biti karakteristična za objekat na Ilidži je akcenat na foot spa, odnosno njegu i masažu stopala. Ovaj spa će biti posebno opremljen i dizajniran za ovu vrstu masaže što će Herbal Spa činiti jednim od prvih spa centara u Bosni i Hercegovini koji su specijalizirani za ovakav tretman.

Herbal Spa, sa svojim profesionalnim i edukovanim osobljem  je osmišljen da svoje posjetitelje odvede u neke druge dimenzije.
 
Herbal Spa će otvorenjem novog centra na Ilidži dostići ukupnu investiciju preko 1.000.000 KM.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.