18.12.2015. 11:44
0
Ekskluzivni kozmetički brend Biologique Recherche predstavljen u Sarajevu
Sinoć je u Sarajevu, u prisustvu velikog broja zvanica i izvrsnoj atmosferi, po prvi put u Bosni i Hercegovini predstavljen ekskluzivni kozmetički brend Biologique Recherche.

“Mi nudimo kozmetičku metodologiju koja je vrlo prilagođena i utemeljena na rezultatima koji su vidljivi i koji su trajni, a namijenjeni su i ženama i muškarcima”, rekao je Rupert Schmid, generalni director kompanije Biologique Recherche.

Biologique Recherche podrazumijeva personalizirane tretmane i koncetrirane aktivne proizvode za njegu kože koji pružaju izuzetne i trenutačne rezultate, a kvalitet proizvoda garantuje skoro 4 decenije istraživanja i iskustva ove kompanije.

“Naša kompanija je prisutna u 72 zemlje u svijetu. Polahko, ali sigurno rastemo. Nama je izuzetno bitno da imamo snažan odjel za istraživanje i razvoj. U tom smislu imamo velike i snažne timove u kojima sudjeluju ljekari na čije se rezultate u velikoj mjeri oslanjamo”, kazao je Schmid.

Linija proizvoda za njegu lica i tijela izrađuje se od najkvalitetnijih aktivnih sastojaka koji sadrže visoku koncentraciju botaničkih, morskih i bioloških ekstrakata i ne sadrže umjetne boje.
Ekskluzivni zastupnik brenda u BiH je Delila Spahić.

"Sa Dalilom sarađujemo dugo, već 25 godina. Ona je jedna od najboljih u svijetu i veliko je zadovoljstvo da je ona baš tu u Sarajevu”, dodao je Rupert Schmid.

"Korisnik sam ove kozmetičke kuće od kako je Dalila došla iz Pariza. Dugo godina me miluju ruke ove kozmetičarke, a uz njenu toplinu i svaki preparat morate izgledati svježe i odmorno. Ova kuća koju danas prezentuje moja Dalila, to je nešto fantastično i možete se uvijek osjećati svježe, otmjeno i biti dotjerani kao žena", rekla nam je jedna od korisnica ove kozmetike. 

“Mislim da Francuzi ne griješe kada su parfemi u pitanju i kozmetika. Definitivno ću probati. Kako kaže gospođa Dalila, vlasnica Contour D, light motiv Contoura je kao lakoća behara, tako da definitivno imaju jednu potencijalnu mušteriju koja je mlada, ali će definitivno biti tu da iskoristi sve njihove tretmane i sve što nudi ta francuska kozmetika kod nas", rekla nam je jedna potencijalna mušterija Biologique Recherche kozmetike.

Biologique Recherche je već dugi niz godina jedan od najpopularnijih brendova reparativne kozmetike koji koriste i zvijezde poput Brad Pitta i Sharon Stone, a tretmani i proizvodi ove pariške kuće su od sada dostupni u ambasadi ljepote Contour D, u Despićevoj ulici broj 8 u Sarajevu.

Novinarka: Merima Druškić
Snimatelj: Igor Lončarević
Montažer: Emir Preljević

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.