16.7.2016. 19:02
0
Koji dio tijela žene ne vole, a muškarci obožavaju?
Duge i tanašne i noge kakvima se mogu pohvaliti top modeli poput Gisele Bundchen i Heidi Klum ili pak glumice Kate Hudson i Eva Longoria san su mnogih žena. No muškarci ipak razmišljaju malo drugačije.

To je potvrdilo i istraživanje provedeno na uzorku muškaraca. Naime, pripadnici jačeg spola trebali su se izjasniti koji dio ženskih nogu im je najzanimljiviji i kaako bi po njima trebale izgledati savršene ženske noge, piše Dnevnik.hr.

- Gotovo 80 posto ispitanika zadržalo se upravo na zaobljenim, naglašenim listovima - dijelu nogu kojem žene ili uopće ne pridaju pažnju ili ga jednostavno ne vole i skrivaju.

- Nešto manje od 50 posto izjasnilo se kako nema ništa elegantnije od čvrstih, plesačkih bedara.

- Njih 32 posto izdvojilo je koljena kao najseksepilniji dio ženskih nogu.

- Svega 10 posto muškaraca primijetilo je ženske gležnjeve.

S druge strane, žene su se izjasnile kako dio nogu koji ne vole su upravo gležnjevi i stopala, nakon kojih odmah dolaze listovi koje bi rado smanjile.

(Anesa Agović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.