24.11.2016. 13:15
0
Zašto bi prije spavanja trebali kosu zavezati u punđu?
Koliko god vaš muškarac obožavao vašu jutarnju pojavu koja uključuje i raščupanu kosu (to im je, naravno, najdraži dio), vrijeme je da mu objasnite kako će morati zaboraviti na taj prizor.

Sjećate li se kako vam je mama u djetinjstvu prije spavanja plela pletenice ili pak kosu vezala u labave punđice?

U to vrijeme jutro vam je bilo omiljeno doba dana. Imali bi savršenu frizuru, a da za to niste morali provesti sate i sate u frizerskom salonu. Dobro, u to vrijeme vjerojatno još uvijek niste ni poznavali beauty materiju koja će vam kroz nekoliko idućih godina postati rutina, piše “24SATA“.

Kako bilo, ako želite očuvati zdravlje svoje kose vrijeme je da je ponovno prije spavanja krenete vezati u opuštene punđe. Naime, spavanje s punđom će spriječiti da se vaša kosa zapetlja tijekom noći, a kako se više neće trljati od jastučnicu zaboravićete i kako je to boriti se s naelektrisanom kosom. Osim toga, više vas ujutro u krevetu neće “pozdravljati” vlasi koje su tokom sna pale s vašeg tjemena. Takođe, ako na vlažnu kosu nanesete malo pjene i tek je onda pokupite u punđu ujutro ćete moći uživati u volumenu o kakvom oduvijek sanjate.

(Merima Druškić/24sata)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.