30.1.2017. 13:35
0
Ovo je Francuskinja koja je pobijedila na izboru za Miss Universe
Dvadesetčetverogodišnja miss Francuske Iris Mittenaere okrunjena je u ponedjeljak na Filipinima kao nova Miss Universe.

Ova atraktivna Francuskinja rođena je u Lilleu na sjeveru Francuske. Ima diplomu Stomatološkog fakulteta voli ekstremne sportove, putovanja i francusku kuhinju. Ona je tek druga Francuskinja koja je osvojila ovu titulu i prva Europljanka nakon 15 godina.

 Njezine dvije pratilje su Miss Kolumbije i Miss Haitija. Ulazak u Top 12, osim nje, izborile su ljepotice iz Kenije, Indonezije, SAD-a, Meksika, Perua, Paname, Kolumbije, Filipina, Kanade, Brazila i Haitija.

 I ove je godine u finale natjecanja ušla samo jedna Europljanka, i to baš pobjednica te se ponovno pokazalo da na izboru za Miss Universe još uvijek dominiraju latinoameričke ljepotice. 

Nova Miss Universe godinu će dana živjeti u New Yorku, a za vrijeme mandata uz brojne nagrade koje uključuju garderobu, nakit, usluge stilista dobivat će mjesečnu plaću i živjeti u elitnom dijelu grada te će godinu dana biti ambasadorica raznih kampanja, putovati svijetom, biti uzor mladim ženama diljem svijeta i obavljati sve aktivnosti koju pred nju stavi agencija WME/IMG, partner kompanija od Miss Universe Organization. 

 Steve Harvey ponovno se vratio kao domaćin u show nakon što je u izboru 2015. pobjednicom proglasio pogrešnu osobu.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.