5.11.2017. 15:15
0
Savršena njega kože u jesen
Prijelazno razdoblje kada niste sigurni kako se odjenuti i koju šminku staviti, ima i svoju čarobnu stranu. Sve je u znaku prekrasnih žutih nijansi koje se prelijevaju ne samo na lišću u gradu, nego su to cijele šume ispunjene prekrasnim bojama koje oduzimaju dah.

Prije nego započne novo godišnje doba svaka se osoba pripremi na određen način. Presloži robu u ormaru, pripremi cipele i torbe koje su trenutno “in” i spremna je za nove modne pobjede koje samo čekaju. Ali što s vašom kožom, je li i ona spremna za novo godišnje doba?

U obzir morate uzeti sve faktore pa tako i njegu svoje kože. Ona ne smije biti zaboravljena, jer se ne radi samo o lijepom izgledu nego i zdravlju svake osobe. A ako to zanemarite, onda sve ostalo pa i odjeća više jednostavno nema smisla.

Zrak u jesen polako postaje hladniji i ima sve više problema zadržati vlagu zbog čega dolazi do ljušenja kože. Zrak je suh, a nekima u pomoć priskaču odvlaživači zraka koji se nalaze unutar životnog prostora. Spomenuti aparati će pomoći u sprječavanju dehidracije kože.


Za njegu lica bilo bi dobro izabrati tonik koji je po svojim sastojcima blaži od onih koji se koriste u ljeto. Sada vam je potreban tonik baziran na glicerinu koji pomaže  hidratizaciji kože.

Kožu morate čistiti od prljavštine koja se nakupila bez obzira koje je doba godine. Ali važno je znati da tijekom razdoblja kada temperature počinju polako padati, vrijeme je za ulje. Ulja su serumi i puno koncentriraniji za razliku od krema, piše savjetnica.com.


Nastojte svaki put nakon čišćenja namazati lice uljem koje dubinski njeguje kožu. Piling kože najbolje je raditi uz pomoć proizvoda baziranih na mliječnim proizvodima.

Vodite računa o njezi kože i pazite da ste u obzir uzeli sve ono što bi joj iz nekog razloga moglo naškoditi. Prilagodite tretman kože trenutnim vremenskim uvjetima i izgledajte uvijek posebno.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.