17.2.2023. 22:45
0
Recept za prirodan balzam za usne: Potrebna četiri sastojka
FOTO: NN
Oporavite kožu na usnama na potpuno prirodan način.

Sa hladnim vremenom dolazi i problem ispucalih usana. Koža na usnama je vrlo osjetljiva, pa je potrebno redovno je njegovati kako ne bi došlo do osjećaja zatezanja, peckanja ili do pucanja. Umjesto kupovnog, balzam za usne možete napraviti i kod kuće. Potrebno vam je četiri sastojka i malo vremena.

Sastojci:

- dvije supene kašike kokosovog ulja - jedna supena kašika pčeljinjeg voska - nekoliko kapi arome za kolače - nekoliko kapi vitamina E

Priprema:

Sve sastojke zajedno otopite. Kada smjesa postane tečna, dodajte aromu za kolače. Smjesu sipajte u praznu ambalažu za labelo ili praznu kutijicu. Stavite frižider da se stegne.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.