24.10.2017. 12:27
2
"Vasvija je rekla da nisu nikako vidjeli pješake, da ih je strah i da su natjerani. Ljubu su dva dana tukli da prizna"
Danas je održano ročište u nastavku suđenja "Dženan Memić" protiv optuženih Ljube i Bekrije Seferovića, gdje je sud saslušao Ljubinu suprugu, Vasviju Sejdović.

Nakon ročišta medijima se obratio Muriz Memić, otac ubijenog Dženana Memića, koji je rekao kako je svakim novim ročištem sve očiglednije da se dogodilo ubistvo.

"Vasvija se nije držala prvobitnog iskaza. Rekla je da je kombi udario u neku metalnu kantu, da nisu nikako vidjeli pješake. Rekla je i da ih je bilo strah, da su natjerani, da su Ljubu dva dana tukli da prizna, ali su pod prisilom dali priznanje", rekao je za Source Muriz Memić.

Cijeli razgovor sa Murizom Memićem pogledajte u pirloženovm videu.

Novinarka: Merima Druškić
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

 
2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.