13.10.2015. 17:35
0
Samsung predstavlja mobitel čiji je ekran osjetljiv na pritisak
Samsung će u svom sljedećem flagship mobitelu, Galaxyju S7, imati implementiran ekran osjetljiv na pritisak.

Vijest o tome donosi portal Phone Arena, te navodi kako je Synaptics već počeo razvijati ekrane s ClearForce tehnologijom, i to upravo za Samsung kao glavnog partnera.
 
Predstavljanje Galaxyja S7 trebalo bi se dogoditi u prvom tromjesečju sljedeće godine. Pokažu li se ove informacije tačnima, Samsung bi mogao biti treći proizvođač koji nudi uređaje s nekim vidom 3D Touch / Force Touch / ClearForce tehnologije. 

Podsjećanja radi, prvi takav uređaj bio je Huawei Mate S, predstavljen samo nekoliko dana prije iPhonea 6S. U ekranu Matea S također je implementirana Synapticsova tehnologija.

(Bug.hr / Haris Ahbabović)

Samsung
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.