3.5.2017. 14:36
0
Viber trikovi: Kako da isključite status “online”, sakrijete fotografiju…
Postoje neke manje poznate opcije koje će svima olakšati korištenje aplikacije Viber.

Iako je njegova upotrebna svakodnevna, ipak postoje neke manje poznate opcije koje će svima olakšati korištenje aplikacije Viber.

Tri važne preporuke koje će vam pomoći da Viber koristite “u punom kapacitetu”:

Ako želite da vaši kontakti ne vide da ste primili njihovu poruku, jednostavno birajte postavke “obavijesti” i opciju “prikaži pregled poruke”
Jednostavno je možete isključiti i niko neće znati jeste li i kada pročitali poruku, prenosi “Intera Tech”…
Pronađite postavke privatnosti, a zatim isključite status “na mreži”
Tako će vaš online status biti skriven i niko neće znati da li ste na mreži.
Moguće je sakriti profilnu sliku od nepoznatih osoba
Vrlo često, kada imate propušten poziv, upravo putem Vibera tražite identitet osobe koja se krije iza nepoznatog broja. Rijetki znaju da je moguće zabraniti neznancima da vide ko se krije iza konkretnog broja. Birajte postavke “privatnost” i isključite opciju “prikaži svoju sliku”.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.