7.5.2017. 20:58
0
Ako imate ovu marku mobitela od 31. maja nećete moći koristiti Facebook!
Nakon najave da korisnici Blackberry uređaja više neće moći da koriste WhatsApp aplikaciju, iz Facebooka stiže još jedna razočaravajuća vijest.

Društvena mreža Facebook odlučila da je nakon 31. maja prestane da pruža podršku sa svoju zvaničnu aplikaciju na ovim telefonima, piše “Avaz“.

Iz Blackberryja poručuju korisnicima da počnu da koriste web verziju Facebooka jer je to najbolja altrenativa.

– Dali smo sve od sebe da zajedno sa Facebook promijenio stvari, ali ovog puta čini se da je odluka konačna. Uprkos lošim vijestima, naporno radimo da našim korisnicima pružimo najbolje korisničko iskustvo i tražimo alternatvna rješenja – saopćeno je Blackberryija.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.