26.8.2017. 21:51
0
Huawei objavio prvu fotografiju Mate 10 telefona
Kineska kompanija Huawei nedavno je objavila prvu fotografiju svog novog smartfona Mate 10, koji planira da predstavi 16. oktobra, piše GSM Arena.

Uređaj će na poleđini imati dvostruku kameru, i pridružiće se Leica porodici koju trenutno čine Huawei P9/P9 Plus, Huawei Mate 9/Mate 9 Pro i Huawei P10/P10 Plus mobilni telefoni.

Stiže sa ekranom koji će se protezati od ivice do ivice uređaja, mada najnovije glasine ukazuju na to da će samo Mate 10 Pro imati EntireView displej razmjere od 18:9, dok će standardni Mate 10 imati konvencionalni ekran.

(Alen Avdić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.