2.10.2017. 12:27
0
Pogledajte kako je iPhone 8 prošao test izdržljivosti
Iphone 8 je u odnosu na prethodnika dobio staklenu pozadinu, kako bi ga napokon mogli puniti bežično, a staklo će se nalaziti i na iPhone-u X kojeg očito svi čekaju.

Promjena u dizajnu prilika je i da se iPhone opet podvrgne testovima izdržljivosti, a jedan od prvih koji ga je izmučio bio je YouTuber.

Staklo se u njegovu testu pokazalo prilično otporno na grebanje, kao i kod ranijih modela. Appleov logo sada je ispod stakla i ne može se oštetiti.

Kućište telefona sada dolazi sa izdržljivim aluminijumom koji je ojačan čelikom, što se pokazalo i na čvrstoći kućišta, a JerryRig je na kraju podvrgnuo telefon i testu sa upaljačem.

(Alen Avdić)
 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.