18.6.2018. 10:57
0
Korisnici iPhonea bijesni zbog novog updatea
Korisnici iPhonea su nezadovoljni najnovijim ažuriranjem iOS-a, verziji 11.4, koja, kako ističu, guta bateriju mobilnog telefona. Apple još uvjek nije objavio šta izaziva probleme, niti kako da ga uklonite.

Ako još niste, nemojte raditi update iOS, ozbiljno i užasno troši bateriju. Sačekajte popravak prije updatea”, “Otišao sam da spavam sa 98 odsto baterije, probudio se sa 63 odsto”, “Da bar nisam updateovao iOS na 11.4, baterija mi odlazi prebrzo. Hvala Apple”, “Prije mi je mobilni telefon mogao cio dan da izdrži bez punjenja, nakon updatea jedva izdrži pola dana”, “Ovo je najgori update ikad”, samo su neki od komentara sa Twittera.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.