22.11.2018. 14:33
0
Samsung Galaxy S10 imaće šest kamera i ogroman ekran
Samsung bi krajem februara sljedeće godine trebalo da predstavi nove Galaxy S10 telefone, a prema svemu sudeći stiže veliki talas promjena za njihove telefone.
Ipak se radi o jubilarnom modelu, a posebna varijanta trebalo bi da bude pravi tehnološki monstrum, objavio je Wall Street Journal.

Telefon poznat pod kodnim nazivom Beyond X imaće tako 6,7-inčni ekran, čak šest kamera i 5 G podršku, piše 24casa.hr.

Osim njega, Samsung bi trebalo da ima još tri standardna S10 modela s ekranima između 5,8 i 6,4 inča, a oni će dobiti između tri i pet kamera.

Nakon ovih telefona koje bi trebalo da vidimo na sajmu u Barseloni, Samsung bi tokom marta trebao predstaviti i konačnu verziju svog preklopnog telefona sa savitljivim ekranom.

Uz to, telefoni će, prema glasinama, imati i različite tipove “zuba” na vrhu ekrana kako bi mogli da dobijemo više prostora za ekran, odnosno ne bi trebalo da budu na svim modelima, piše 24casa.hr.

(Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.