15.12.2022. 22:00
0
Nova Instagram opcija zapalila internet
Instagram je predstavio novu opciju Bilješke, koja korisnicima omogućava da zapišu kratke poruke (do 60 znakova) koje traju 24 sata i ostaju prikvačene na vrhu izbornika za izravnu razmjenu poruka. Kada dodirnete nečiju bilješku i odgovorite na nju, odmah će se otvoriti prozor razgovora s tim korisnikom, piše Insider.

KAKO OBJAVITI BILJEŠKU NA INSTAGRAMU

Bilješke se pišu i čuvaju u vašem izborniku, na istoj stranici koju koristite za slanje privatnih poruka ljudima.

1. Otvorite Instagram i dodirnite logotip poruke u gornjem desnom kutu feeda kako biste otvorili stranicu za izravnu razmjenu poruka.

2. Vidjet ćete niz oblačića na vrhu stranice s izravnim porukama, a svaki od njih predstavlja osobu koju pratite, a koja je objavila bilješku. Dodirnite oblačić koji sadrži vašu profilnu sliku.

3. Upišite svoju bilješku i odaberite tko će je vidjeti: svi korisnici koje pratite i koji vas prate ili vaša lista bliskih prijatelja.

4. Kada budete spremni za objavu, dodirnite Dijeli u gornjem desnom kutu.


(Admir O.)

Instagram
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.