13.10.2015. 19:18
0
Cipele inspirisane „Ratovima zvijezda“
Modni brend „Irregular Choice“ iz Velike Britanije sprema kolekciju cipela na temu „Ratovi zvijezda“, koja će izaći pred premijeru najnovijeg nastavka – „Ratovi zvijezda: Buđenje sile“, koji će premijerno biti prikazan 18. decembra.

Osnivač kompanije i dizajner Dan Sullivan radio je sa kompanijom „Disney“ kako bi napravili realistične modne detalje i ostali vijerni originalnim likovima.

Kolekcija od 14 različitih obuvnih predmeta uključuje C-3PO baletanke, štikle u obliku svjetlosnih mačeva i cipele koje „nosi“ R2-D2. Većina obuće ima interaktivne audio komponente i svjetleće detalje.

„Oduvijek sam bio veliki fan 'Ratova zvijezda' i s obzirom na to da su prethodne kolekcije inspirisane likovima iz filmova bile uspješne, imalo je smisla da produbim saradnju sa 'Disneyjem'. Oduševili su se činjenicom da mi ovome pristupamo iz jedne kreativne i unikatne perspektive, i da dizajniramo nešto što im nikada ranije nije bilo predloženo“, rekao je Sullivan.

Kolekcija je ograničena, pa, ukoliko želite vlastiti primjerak, požurite.

(Nedim Pobrić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.