27.6.2016. 16:37
0
Modne blogerice preporučuju: Torba boje konjaka nosi se i ovo ljeto
Jedna od vječno omiljenih klasičnih boja u ormaru svake žene je svakako i boja konjaka koja se može s lakoćom kombinirati s ostalim neutralnim zemljanim tonovima, karakterističnim za tople dane, savjetuje portal Journal.hr

Posebno atraktivno izgleda u paru s bijelom, pogotovo ako se radi o lepršavoj boho haljini ili popularnoj košulji/tunici s etno motivima.

Retro modeli natječu se za popularnost s torbama geometrijskih linija, a izrazito su često viđeni ženstveni modeli s malim ručkama. Boja konjaka nas asocira na eleganciju i damski styling – blogerice, modeli te modne urednice ih u proljeće i ljeto najčešće kombiniraju s minimalističkim odjevnim komadima, te lepršavim haljinama. Čitavu kombinaciju možete začiniti mokasinama ili gladijatoricama za dodatni efekt.

(NAP)

TorbaLjeto
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.