30.12.2016. 16:15
0
Kako odabrati idealnu haljinu za Novu godinu?
Sa haljinom ne možete pogriješiti, ali evo malih smjernica koji će vam pomoći da odaberete najbolju! Najženstveniji i najomiljeniji model skoro svake pripadnice ljepšeg spola daje vam pregršt opcija, od kojih je sigurno neka vaša.

Evo detalja koji će vam ne sumnjamo pomoći odabrati najbolju moguću:

1. Ukoliko nemate dovoljno financija da šopinguju novu haljinu, odaberite najomiljeniju koju ćete nadograditi nekom statement ogrlicom, što će na savršen način vašu haljinu transformirati u party dress.

2. Ukoliko namjeravate Novu godinu dočekate s obitelji vašeg partnera, onda je najbolje da obučete koktel haljinu diskretnog dekoltea, preko koje možete nositi i jaknicu od buklea ili nekog atraktivnog materijala.

3. Čipka, neobični paneli, zvonasta donja suknja i til materijali su smjernice koje bi trebalo da vam pomognu u izboru haljine koja je privlačna, ali i zanimljiva, savršena za neki ludi provod.

4. U sferi aksesoara držite se minimalnog ukaršavanja. Za to večer vam je dovoljno da imate jedan statement komad nakita, i to naušnice ili ogrlicu, atraktivne salonke ili sandale i clutch u jarkoj boji, po mogućnosti s resama. Ovaj trio finiširaće i najobičniju malu crnu haljinu.

5. Za vrijeme Nove godine, sva modna pravila padaju u vodu. Na primjer: haljina i ravne cipele? Ne? Naravno da DA! Ili ono da bi trebali izbjegavati kožni kombinezon za doček! Pa tko vam je to rekao?

6. U sferi obuće, iako su najsavršeniji model, salonke, mi vam predlažemo da malo eksperimentirati: haljina s resama + platforme s otvorenim prstima, svjetlucava haljina A kroja, zatvorenog dekoltea + ravne, kožne, lakirane cipele, haljina u animal printu + lakirane kožne poluduboke čizmice.

7. Sedamdesete su u modi, a to znači samo jedno: rese i zvonasta forma dominira. Zato vam predlažemo da novu 2015. dočekate u boho stilu, sve s kaubojskim čizmama i haljinom u Marsala boji, šeširom i torbicom s resama.

(elle/Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.