9.2.2017. 14:53
0
Tange odlaze “u penziju”, sve su manje tražene, prodaja u padu
Nikad niste bili fan tangi, a kad biste se i odvažili ih nositi, jedva biste čekali da ih se riješite?

Čini se da je ovaj nekad vrlo poželjan komad donjeg rublja konačno na odlasku u penziju. Tange o kojima su mišljenja još uvijek vrlo podijeljena, pa ih neke pripadnice ljepšeg spola obožavaju dok ih druge ne mogu smisliti, postaju sve manje tražene u prodavnicama, piše “tportal“…
 
Kako piše “yahoo.style”, unazad nekoliko godina prodaja tangi u laganom je padu. Cora Harrington, veteranka u ovoj industriji i voditeljica bloga o intimnom rublju, objašnjava kako su već neko vrijeme tange na odlasku u penziju.

(Merima Druškić)

Tange
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.