15.2.2017. 17:36
0
Muška garderoba koja iritira žene
Čini se da postoje određeni djelovi garderobe koje ne voli nijedna žena na svijetu, pa makar to vidjela i na najzgodnijem muškarcu na svijetu. Da, kao što muškarci smatraju da postoji pravilo kako se žene oblače, tako i žene ne vole da vide određene stvari na muškarcu.
Pa koja je to garderoba koju žene smatraju izrazito ružnom i čak iritantnom?

1. Previše dubok dekolte na majici

Majica s V izrezom zaista može da bude seksi, ali žene smatraju da predubok dekolte djeluje vulgarno i jeftino. Tako da, zaboravite na to.

2. Prekratak šorc

Žao nam je, ali nemate više 10 godina. A i budimo realni, dlakave noge na javnom mjestu nisu baš nešto što je privlačno. Ako nosite šortseve neka budu više kao kratke bermude.

3. Majica sa pokušajem duhovite poruke

Ovo jeste najbolji način da privučete pažnju ako želite da vas sve žene zaobilaze. Vjerujte, žene ne padaju na te fore, koliko god se vama činile smiješnim.

4. Japanke

Generalno, van plaže i primorskih gradova ljeti, i muškarci i žene bi trebalo da zaobilaze ovaj komad obuće. Ovo niko ne voli, a nisu ni zdrave za stopalo! Šta god vi navodili kao plus japanki, jednostavno, ne važi se.

5. Prsluk preko majice

Pa, ako igrate autsajdera u filmu kog svi zezaju, ovo je super autfit. Možda vi mislite da je originalno, ali većini žena je ova kombinacija veoma smiješna.

6. Prevelika kopča na kaišu

Kauboju, smiri strasti. Ovo je zaista van trenda već decenijama. Bolje odaberite klasičan kaiš jer on treba da ima samo jednu funkciju, da zadrži vaše pantalone tako da ne spadaju.

7. Prevelika odijela

Odijelo je jedno od najseksi komada garderobe koje muškarac može da ima. Međutim, žene sigurno neće pasti na odijelo u kom izgledate kao kad ste sa 14 godina obukli očevo odijelo sa vjenčanja.

8. Preuske farmerke

Skinny jeans je potpuno u redu, ali kud ste pošli u helankama? Žene ne vide ništa privlačno kada odaberete preuske farmerke, piše CDM. 

(Alen Avdić)
ModaMuska
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.