27.2.2018. 15:34
0
Kako su dronovi sahranili manekenke
Početak revije 'Dolce&Gabbana' kasnio je 45 minuta dok svi posjetioci nisu isključili WI-FI na pametnim telefonima, kako bi „modeli sezone“ normalno funkcionisali.

Italijanska modna kuća 'Dolce&Gabbana' predstavila je svoju novu kolekciju ženskih torbi u Milanu, ali je uobičajena parada modela zamijenjena lancem letećih, bespilotnih letjelica, prenosi Sputnjik.

 
Dronovi, na koje su bile pričvršćene torbice, letjeli su iznad piste, uz muzičku pratnju.  “Modelima” se upravljalo iza bine.


Na početku revije, od posjetilaca se tražilo da isključe WI-FI sa pametnih telefona, uključujući i „hot spots“.


Međutim, organizatorima je trebalo 45 minuta da natjeraju sve posjetioce da postupe u skladu sa uputstvima, pošto je publika došla iz svih krajeva svijeta i govori različite jezike.

(Fena/Alen Avdić) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.