30.1.2020. 21:50
0
Pogledajte najnoviju i najčudniju kampanju brenda Louis Vuitton
Od modnih brendova navikli smo da sa svakom novom kampanjom predstave predstojeće kolekcije na prilično uobičajen način, uz par povremenih izuzetaka. Ovoga puta iznenađenje dolazi od brenda Louis Vuitton.

Ovaj brend predstavio je svoju novu pre-fall kolekciju na nesvakidašnji način. Naime, oni su nove modele otkrili kroz omaž starim naslovnicama naučnofantastičnih knjiga i drugih opskurnih romana. Sve to urađeno je uz pomoć popularnih zvijezda iz svijeta glume i muzike, među kojima su se našli Dženifer Koneli, Džejden Smit, Ema Roberts, Sofi Tarner i drugi.

Sve ovo inspirisano je odjećom iz 70-ih i 80-ih godina prošlog vijeka, što se podudara sa vremenom izlaska pojedinih knjiga koje su korišćene za pozadine. Na jednoj od novih majica se čak nalazi i naslovnica kultnog romana Istjerivač đavola iz 1971. godine, na osnovu koga je nastao veoma popularan film dvije godine kasnije, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.