27.8.2021. 20:27
4
Sebija Izetbegović na svadbi kćerke Jasmine u haljini od 3.799 KM
U Sarajevu su danas u bračnu luku uplovili Jasmina Izetbegović, kćerka Bakira i Sebije Izetbegović i Ćamil Humačkić, Stočanin sa adresom u Njemačkoj.
Na svadbi godine, kako su je svi prozvali prisustvovao je veliki broj eminentnih zvanica iz političkog, kulturnog i društvenog života BiH, a kreacije koje su ponijele ostavljaju bez daha.

Nakon šerijatskog vjenčanja u Begovoj džamiji koje je predvodio reisu-l-ulema Husein ef. Kavazović, a svjedok bio turski predsjednik Reccep Tayyip Erdogan, vjenčanje, a potom gala zabava nastavila se u bašti hotela Evropa.

Pažnju je privukla Jasminina majka, Sebija, koja je odabirom haljine oduševile prisutne.



Naime, ponosna mama odabrala je prestižni model haljine brenda „Marina Rinadli“ čije cijena seže i do vrtoglavih 3.799 KM, što se vidi iz priloženog.





„Marina Rinaldi“ je prestižni brend italijanske grupacije Max Mara Fashion Group koja ima preko 300 radnji širom svijeta na najprestižnijim lokacijama poput Beverly Hillsa, Madison avenije u New Yorku ili Old Bond Street u Londonu, prenosi Azra.


(Admir Oručević)
4
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.