12.10.2015. 9:27
0
Anida Idrizović predstavlja novi singl i video spot
„S tobom il sama“ naziv je novog singla, koji autorski potpisuje Lejla Adilović, muziku Ashar Kurtović i Anida Idrizović, dok je na aranžman također radio Ashar Kurtović.

Crnogorka Anida Idrizović ne propušta ni jednu priliku za druženje sa svojom vjernom publikom.Nakon izlaska njenog prvog albuma „Hiljadu godina“, pod okriljem izdavačke kuce Hayat production,  vrijeme je za nove pjesme i spotove.

 
„Tekst pjesme se odnosi na sve povrijeđene i prevarene žene koje iz propale ljubavi žele izaći jače i bolje. Pjesmu smo nagradili spotom u suradnji sa mojom matičnom kućom Hayat Production. Sa ovom pjesmom najavljujem koncertu jesen, ali i početak rada na novom albumu“ - kazala je Anida.
 
Aktuleni singl, prati i video spot za čiju je ideju bila zaslužna Anida i ekipa Hayat Produciton. Glavne uloge u spotu pripale su Anidi i Ervinu Mujakoviću koji je svojom ulogom dodatno začinio spot.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.