23.10.2015. 9:28
0
Dino Merlin zabranio zastave na koncertu u Beogradu
U saopštenju koje je poslao PR tim Dine Merlina nabrajaju se svi zabranjeni predmeti.
"Na koncert ne nosite transparente, zastave, upaljače, šminku, parfeme, kišobrene, kovani novac, hranu i tečnost. Sve to neće biti moguće unijeti u dvoranu", stoji u saopštenju.

U beogradskoj Kombank areni nezvanično kažu da su iznenađeni ovakvim zahtjevom pjevača.
Menadžerka Dine Merlina, tvrdi da su zastave zabranili na preporuku srpske policije.

"U saopštenju smo prenijeli ono što je policija nama dala kao zvaničan apel. Zastave se obično stavljaju na izvjestan predmet od čvrstog materijala koji spada pod predmete koji ugrožavaju bezbjednost. Smatramo da svako vrlo lako može shvatiti koji dio zastave može biti problematičan- rekla je Bulatova i dodala da ne vidi nijedan logičan razlog da se zastave bilo koje simbolike unosi na muzički koncert.

(Alo/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.