12.4.2016. 16:34
0
Pogledajte spot za pjesmu "Lighthouse" sa kojom će se Hrvati predstaviti na Eurosongu
Hrvatsku će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati Nina Kraljić sa prelijepom pjesmom koja nosi naziv "Lighthouse".

Piše: Haris Ahbabović

Otkako je objavljena, pjesma je izazvala dosta burne reakcije od strane hrvatskog društva muzičara i kompozitora, koji su kritikovali način na koji je pjesma izabrana. Ipak, publika u susjednoj Hrvatskoj i ostatku Evrope je oduševljena ovom pjesmom.

“Dragi svi, službeni 'Lighthouse' videospot je objavljen i na mom YouTube / Vevo kanalu! Hvala još jednom odličnoj ekipi – režiseru Filip Filkovic Philatz Works i Antitalent produkciji”, napisala je Nina Kraljić na Facebooku.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.