2.5.2016. 20:05
0
Bend Radiohead više nam profile na društvenim mrežama ni web stranicu
Britanska rock grupa Radiohead od jučer je izbrisala svoju stranicu i profile na društvenim mrežama na internetu, prenosi Anadolu Agency (AA).

Od sada na nalogu ove grupe na Twitteru nema ničega osim poruke "Radiohead još nije tvitovao". 

Brian Message, iz kompanije koja se bavi menadžmentom grupe Radiohead, najavio je izlazak novog albuma benda u junu ove godine. 

Radiohead je britanska rock grupa iz Abingdona, Oxfordshirea, osnovana 1985. godine. Grupa se sastoji od Thoma Yorkea (vokal, gitara, klavijature), Jonnyja Greenwooda (gitara, klavijature, ostali instrumenti), Eda O'Briena (gitara, prateći vokal), Colina Greenwooda (bas, sintisajzer) i Phila Selwaya (bubnjevi). Prodali su više od 30 miliona albuma širom svijeta.

(Anadolu Agency)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.