1.1.2017. 16:00
5
"Sve što sam loše rekao o Merlinu, sada povlačim. Hvala Dino!"
"Drage moje Sarajlije i svi vi koji ste iz daleka došli na ovaj nevjerovatni doček 2017. godine, ponosan sam na vas! Hvala vam što ste svojom ljubavlju i energijom utoplili sinoćnju ledenu noć. Na ovo je vrijedilo čekati", ovako je svoje utiske sa proslave Nove godine u glavnom gradu BiH, prenio glavni krivac za spektakularan doček.

Dino Merlin je doveo oko 100 hiljada ljudi na Trg Bosne i Hercegovine,  kako bi uz najbolje stihove i kvalitetnu muziku, priuštili sebi novogodišnju noć za pamćenje. 

Koncert je započeo uz pjesmu "Nacional", a u nastavku su se nizali svi njegovi stari i novi hitovi, koji su u ljudima probudili i najdublje emocije. 

Hladno vrijeme i minusi nisu spriječili Sarajlije, ali i sve goste koji su stigli iz raznih krajeva, da slave i pjevaju uz Merlina.

Oduševljenje vlada čak i među onima koji su u vrijeme najave da će Dino pjevati na dočeku Nove godine, bili protiv toga, jer je navodno mnogo novca izdvojeno za njegov nastup. 

Poslije veličanstvene noći, ovakve su reakcije onih koji su slavili uz Merlina: 

"Sve što sam loše rekao o ovom pjevaču, parama koje je uzeo, sada povlačim. Čovjek je napravio čudo u Sarajevu, i BiH učinio centrom regije. Hvala Dino!", napisao je Adi Bebanić, novinar iz Mostara.

"Dragi Bosanci i Hercegovci, naravno ne svi, "prekjučer" ste linčovali Papeta, "jučer" Dinu, dva najveća živa sportsko-muzička imena naših prostora, a pod njihovom trenersko-dirigentskom palicom izađe na ulice bh. prijestolnice preko 100.000 ljudi. Nemojte više nikada, na Papeta i Dinu, kao i na Mešu, Džeku, Spahu, Mirzu, Musu. Oni su, Bog im dao lijepo zdravlje, istinski ambasadori naše jedne i jedine Bosne i Hercegovine, zemlje tisućljetne.", napisao je Muhamed Bikić, novinar iz Sarajeva.

"Ma bilo je ekstra vala,  tako da hladnoća nije bila uopšte problem. Vrijedilo je smrzavanja", napisala je Irma.

"Tako to radi kralj, pred publikom od 100 000 ljudi. U inat svim zlim ljudima. Sretna vam Nova godina", napisala je Azra.


(Alen Avdić)
Video: K's Family Channel
 
5
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.