13.3.2017. 12:33
0
Preminula je pjevačica Joni Sledge iz benda 'Sledge Sisters'
Američka pjevačica Joni Sledge, jedna od četiriju sestara koje su zajedno izvodile "We are family", jednu od najvećih disko uspješnica, umrla je u 60. godini, prenose mediji.

Pjevačica je preminula u svojoj kući u Arizoni a uzrok smrti još nije utvrđen, istaknuo je njezin menadžer Biff Warren.

Joni i njezine sestre Debbie, Kathy i Kim, 1979. su snimile svoj najveći hit "We are family", koju su napisali Nile Rodgers i Bernard Edwards. Još su dvije pjesme bile  veliki hitovi, "He's the greatest dancer" i "Lost in music", obje s istog albuma.

"Snimanje 'We are family' bilo je poput proslave, pjevale smo i plesale u studiju", ispričala je lani Guardianu Joni Sledge.

(Fena/Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.