23.3.2017. 10:28
0
Sarajevski koncert Benjamina Piata u okviru Dana frankofonije u BiH
Francuski institut, Ambasada Francuske u BiH, Unija Francuza u inostranstvu i Asocijacija za promociju kulture i umjetnosti (JaBiH) organizirat će sutra u Sarajevu koncert francuskog šansonjera Benjamina Piata, povodom Dana frankofonije u Bosni i Hercegovini.

Piat će u okviru mini turneje nastupiti u Sarajevu, Banja Luci i Zagrebu.

Sa više od 350 održanih koncerata u Francuskoj i svijetu, Benjamin Piat je autor, kompozitor i izvođač čije je prvi album "Boite a musique" objavljen 2013. godine.

Trenutno predstavlja svoj drugi album "L'echappe Belle". Nakon koncerata u Kazahstanu, Sjevernoj Africi, Poljskoj, Slovačkoj, Češkoj te Laosu dolazi i u BiH.

Sarajevski koncert bit će održan u Klubu Monument, a ulaz je slobodan uz obaveznu rezervaciju, saopćeno je iz Francuskog instituta.

(FENA/Merima Druškić) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.